Image

Ny vd för Wåhlin utsedd

Karriär Fredrik Jansson blir ny vd för Wåhlin Fastigheter.
Publicerad den 12 December 2013

Han efterträder Jörgen Engström som har uppnått pensionsålder och nu lämnar vd-rollen, men blir kvar i Wåhlinkoncernen med ansvar för affärs- och projektutveckling.
Fredrik Jansson kommer närmast från Cementa där han varit vice vd och marknadsdirektör. Han har även arbetat på Skanska Sverige AB:s husbyggandeavdelning där han slutade som distriktschef. I grunden har Fredrik Jansson en civilingenjörsutbildning inom väg- och vattenbyggnad på KTH.

- Jag ser fram emot att ta mig an Wåhlin Fastigheter, ett välskött fastighetsbolag som har haft en ständig tillväxt. Utmaningen för mig blir att fortsätta utveckla Wåhlin fastigheter tillsammans med alla kompetenta medarbetare, säger Fredrik Jansson.

Wåhlin Fastigheter AB är ett privatägt fastighetsbolag med säte i Solna. Företaget är idag ett av de större privatägda fastighetsföretagen i Stockholm. Bolagets inriktning är långsiktig förvaltning och nyproduktion av bostäder.

Wåhlin Fastigheter äger och förvaltar 94 fastigheter med cirka 3 000 hyreslägenheter och cirka 300 lokaler.

Wåhlins har samarbetat med Signpost i rekryteringen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige