Image

Ny vd för GE i Norden

KARRIÄR Lennart Sten kommer framöver att koncentrera sitt arbete till det övergripande ansvaret för GE Capital Real Estate i Norden, Storbritannien och Centraleuropa. Han lämnar därmed över ansvaret för den dagliga verksamheten i Norden till Johan Wästlund som idag är vice vd för den nordiska regionen. Johan tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2010.
Publicerad den 22 December 2009

Johan Wästlund har arbetat inom GE Capital Real Estate sedan 2004. Dessförinnan verkade han inom corporate finance på Carnegie i Stockholm och på olika befattningar inom GE i Sverige och USA. Han har en magisterexamen i ekonomi från Handelshögskolan i Göteborg och är auktoriserad finansanalytiker från Handelshögskolan i Stockholm.

- Jag är glad att Johan har velat ta över ansvaret för den svenska delen av GE Capital Real Estate, säger Lennart Sten. Det känns som en naturlig fortsättning att det nu är Johan som tar över ansvaret i Norden efter mig. Johan och jag har arbetat länge tillsammans och han har varit med och utvecklat vår verksamhet till den starka position vi idag har på den svenska fastighetsmarknaden.

- GE Capital Real Estate arbetar idag efter en målmedveten strategi som innebär att vi förvärvar fastigheter som vi sedan förädlar genom ett starkt fokus på förvaltning, uthyrning och långsiktiga relationer med våra hyresgäster och samarbetspartners. Jag är både glad och stolt över att jag nu har fått förtroendet att leda detta fortsatta arbete, säger Johan Wästlund.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige