Image
Bild: Istock

Ny konsult-duo till Svefa

Bolag Svefas Göteborgskontor anställer Lena Eveby och Nils Paulsson som nya konsulter och växer inom rådgivning avseende stadsutveckling och samhällsbyggnad.
Publicerad den 30 Augusti 2021

Lena Eveby har 20 års erfarenhet av planering och utredning inom hållbar samhällsutveckling och mobilitet. Lena kommer närmast från en tjänst som Senior konsult på Sweco och har djup erfarenhet från uppdragsledning och koordinering av komplexa projekt med många olika privata, offentliga och statliga aktörer.

Nils Paulsson har omfattande erfarenhet från bland annat Lantmäteriet av fastighetsbildning med specialistkunskap inom bland annat ledningsrätt och infrastrukturprojekt. Nils kommer närmast från en tjänst som projektledare för utveckling av detaljplaner på exploateringsavdelningen inom Göteborgs Stads fastighetskontor.

Jörgen Hermansson, Affärschef Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling säger i en kommentar:

– Jag är väldigt glad att Lena Eveby och Nils Paulsson har valt att komma till oss. De är, med sin gedigna erfarenhet av stadsutveckling i tidiga skeden, två mycket bra tillskott till våra professionella konsulter på Göteborgskontoret. Med rekryteringarna av Lena och Nils stärker vi vår kompetens inom både projektledning och avancerade fastighetsbildningsfrågor vilket både våra privata och offentliga kunder kommer att ha mycket nytta av.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Tredje kvartalets största affärer

Lista Det har varit ont om aktivitet på transaktionsmarknaden under årets tredje kvartal, men det har ändå skett ett antal miljardaffärer. Här sammanställer Fastighetssverige de tio största transaktionerna på marknaden under Q3.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige