Image
Jens Ringö
Jens Ringö Bild: Rosengård Fastighets AB.

Ny fastighetschef till Rosengård

Karriär Jens Ringö tillträder som fastighetschef hos Rosengård Fastighets AB den 16 mars. Han kommer närmast från rollen som enhetschef hos Stadsfastigheter där han har ansvarat för fastighetsförvaltningen.
Publicerad den 22 December 2020

Dessförinnan har han bland annat varit leveranschef för fastighetsservice Riksbyggen Södra Skåne.

– Vi har fått bra gensvar från presumtiva kandidater till tjänsten som fastighetschef, vilket visar att det är många som lockas av att vara med i ett spännande bolag med starka ägare och som drivs av att göra långsiktig skillnad för våra boende på Rosengård, säger Petra Sörling vd på Rosengård Fastighets AB.

Petra Sörling fortsätter:
– Jens är en van ledare med en gedigen erfarenhet från olika roller med ansvar för fastighetsservice och förvaltning. Jag är övertygad om att Jens med sin värdegrund och kompetens kommer att komplettera nuvarande ledningsgrupp.

– Rosengård Fastighets AB har med sin ägarstruktur och sitt engagemang fångat mitt intresse och jag ser framemot att börja som fastighetschef. Jag hoppas kunna vara med och bidra till en trygg och långsiktig utveckling av fastighetsbeståndet på Rosengård och det kommande stadsutvecklingsprojektet Culture Casbah, säger Jens Ringö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige