Image

Ny CEO på Incit

Karriär Styrelsen på Incit har utsett Niclas Oddsberg som ny CEO för Incit på den nordiska marknaden. Han efterträder Göte Berntsson som går vidare mot nya konsultuppdrag.
Publicerad den 22 Augusti 2017
Niclas Oddsberg. Bild: Incit
Niclas Oddsberg.

Niclas Oddsbeg har en gedigen bakgrund från olika ledande befattningar i Sverige och utomlands. Närmast kommer han ifrån IBM där han har var ansvarig för dess konsultverksamhet inom marknadsföring, kundanalys och digitala kanaler i Australien och Nya Zeeland.

– Det är med stor energi och ödmjukhet som jag ta mig an uppgiften som CEO på Incit. Incit som bolag och Aareon är en väldigt spännande koncern med mycket kompetens och ambition. Jag ser fram emot att ta nästa steg för Incit tillsammans med Incits medarbetare, dess kunder och Aareon, säger Niclas Oddsberg.

– Genom sin erfarenhet och expertis har Niclas rätt bakgrund för att uppnå bolagets digitala strategi samt att han kommer med ett brett affärsnätverk inom norden. Jag är övertygad om att Niclas kommer kunna vidareutveckla Incit och på så vis nå nya framgångar, säger Torsten Rau, Director International Operations Aareon.

Niclas Oddsberg tillträdde sin post som CEO på Incit måndagen den 14 augusti.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Detaljplanedomen: Centralstaden får grönt ljus

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige