Andreas Eriksson har flera års erfarenhet inom restaurangbranschen och har sedan 2014 serverat mat till gäster, företag och event i Östersund. Namnet "Hos Andreas" kommer från ägaren och restaurangchefen Andreas som är född och uppvuxen i Mordviken, Bräcke. Hos Andreas på Frösön kommer det att erbjudas luncher, take-away, catering samt möjligheter att boka lokalen för fester, konferenser, bröllop och mycket mer.
– Vi är så glada över att Hos Andreas väljer att etablera sig i våra lokaler på Frösö Strand. En ny restaurang på Frösön har länge varit efterfrågad och vi är övertygade om att etableringen kommer bidra till en positiv utveckling av Frösö Strand, säger Åsa Myrin, förvaltare, Diös, Östersund.
– Jag tycker det ska bli jättespännande och en rolig utmaning att öppna en restaurang på Frösön. Det är något vi funderat länge på att göra då vi har lite svårt att nå bilburna gäster i vår nuvarande verksamhet i centrala Östersund. Utan mina medarbetare på Hos Andreas och Waynes Coffee hade expansionen aldrig varit möjlig. Deras erfarenhet och välvilja att utveckla verksamheten gör att vi vågar ta klivet. Jag tycker att det har saknats en renodlad lunchrestaurang med många sittplatser på ön och därför känns det extra roligt att växa och utöka med en verksamhet på Frösön, säger Andreas Eriksson, restaurangchef och ägare, Hos Andreas.
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av WeOffice
Bolag Liten milstolpe passerad i bolagets ägande.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.