Image

Ny affärschef på Boklok

Karriär Thomas Lehrecke tillträder som affärschef för Boklok Öresund den 1 februari.
Publicerad den 18 Januari 2017
Thomas Lehrecke. Bild: Boklok
Thomas Lehrecke.

Thomas Lehrecke kommer senast från en annan befattning inom Boklok och har tidigare arbetat på Skanska Danmark med projektutveckling och som sektionschef för boligbyggeri.

– Thomas kommer tillföra stor kompetens och erfarenhet i rollen som affärschef. Han har ett stort nätverk i Skåne och har även erfarenhet från kommunal sektor som förvaltningschef i Landskrona stad, säger Sara Erman, chef projekt på Boklok.

Thomas Lehrecke har sedan han kom till Boklok 2016 arbetat med Silviabo, ett boendekoncept för människor med demenssjukdom som utvecklats tillsammans med Silviahemmet. Detta arbete kommer han att fortsätta med även i sin nya roll.

– Att få utvecklas ytterligare inom Boklok samtidigt som jag får möjlighet att arbeta vidare med vårt koncept Silviabo känns spännande. Boklok växer mycket och jag ser verkligen fram emot att få vara med på denna resa, säger Thomas Lehrecke.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige