Image
Djäknegatan i Malmö.
Djäknegatan i Malmö. Bild: News Øresund/Johan Wessman/Wikimedia Commons

Novier förmedlar till Sofacompany i Malmö

Uthyrning Novier förmedlar cirka 290 kvadratmeter till Sofacompany på Stena Fastigheters Djäknegatan 28 i Malmö.
Publicerad den 14 Mars 2024

– Vi är väldigt glada över att få Sofacompany som hyresgäst! Lokalen har stora skyltfönster och ligger väldigt centralt men inte direkt på gågatan i Malmö, vilket passar en hyresgäst som Sofacompany som har kunder som oftast bestämt sig på förhand att de ska till butiken - en så kallad destination, säger Kasia Ljungberg, kommersiell fastighetschef på Stena Fastigheter Malmö AB.

– Vi är mycket glada över att vi fick förtroendet med att hitta rätt lokal och att vara behjälpliga vid uthyrningen. Det är ett strategiskt bra läge och lokalen kommer att passa Sofacompany mycket bra, säger Jonatan Arnsberger, Leasing Manager, Leasing and Development på Novier.

Sofacompany är en del av Jysk-familjen Lars Larsen Group som nu fokuserar på expansion av butiker. Man har showroom i ett flertal länder i Europa, och den 5 april öppnas alltså deras tredje showroom i Malmö.

– Vi tror starkt på Malmö med omnejd och ser fram emot att äntligen kunna tillmötesgå efterfrågan från våra kunder i södra Sverige att testa våra produkter och få personlig service. Novier har varit en ovärderlig tillgång i att äntligen hitta rätt med den kunskap vi själva saknade gällande Malmö, säger Fanny Björk, Head of Retail på Sofacompany Sverige.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige