Image

Nordstan ska växa

HANDEL Nordstan i Göteborg är redan ett av Sveriges största köpcentrum. Nu kan det bli ännu större. Det finns en lista på över 100 företag som vill flytta in i Nordstan, när utrymmet finns.
Publicerad den 15 Juni 2009

2008 låg Nordstans besöksantal på 35 miljoner, därmed är man ett av Sveriges absolut mest besökta köpcentrum. Nu finns det planer på att öka ytan och besöksantalet ytterligare.

– Systemet och Fêskar Bröderna drar mycket folk i dag. Vi vill spinna vidare på temat mat och komplettera med ost- och brödbutiker. Samtidigt ger det en värdigare entré och ett bättre gångstråk, säger Anders Larsson marknadsdirektör för Nordstan till Göteborgs-Posten.

Enligt honom finns det en lista på över 100 företag som är viliga att flytta in i Nordstan om utrymme ges.

I början av nästa vecka ska byggnadsnämnden ta beslut om den nya detaljplanen för Nordstan. Om planerna går igenom kan byggstarten komma igång redan nästa år.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige