Image
Niclas Bergman.
Niclas Bergman. Bild: Nivika

Nivika förvärvar byggrätter i Mullsjö

Transaktioner Nivika investerar i befintligt affärsområde och har tecknat avtal om förvärv av Kärleksudden i Mullsjö. Kärleksudden innefattar över 30 000 kvadratmeter sjönära råmark i Mullsjö med möjligheter att utveckla och bygga upp till 300 bostäder tillsammans med trygghetsboende och förskola.
Publicerad den 14 Oktober 2021

Mullsjö kommun har sedan tidigare antaget en detaljplan med stor potential för framtida exploatering. Kommunen växer och det finns goda kommunikationer till närliggande städer såsom Jönköping vilket ger bra förutsättningar för framtida byggnationer.

Säljare är Bränninge Gård och planerat tillträde är innan årsskiftet.

Niclas Bergman, vd för Nivika, kommenterar:
– Förvärvet i Mullsjö är en del av vår fortsatta tillväxtresa. Vi ser framtida potential i kommunen och ser fram emot att påbörja utvecklingen av Kärleksudden.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige