Image
Niam säljer i Roskilde.
Niam säljer i Roskilde. Bild: Niam

Niam säljer i Roskilde

Transaktioner Niam säljer en kontors- och detaljhandelsfastighet på Algade i centrala Roskilde till MM Properties. Fastigheten, om cirka 10 000 kvadratmeter, är en prestigefylld fastighet på Roskildes bästa huvudgata.
Publicerad den 8 Januari 2021

Michael Berthelsen, Country Manager Denmark på Niam:
– Under våra sju år som ägare har vi framgångsrikt förvaltat denna moderniserade kontors- och handelsfastighet med en varierad mix av hyresgäster. Vi överlämnar nu tillgången till den lokala investeraren och utvecklaren MM Properties som kommer fortsätta förvalta fastigheten väl. Framöver kommer Niam fortgå att vara aktiv inom alla segment på den danska fastighetsmarknaden.

Marc Møller, vd och grundare, MM Properties:
– Vi vill tacka säljaren och mäklaren för en bra process i samband med transaktionen. Vi ser fram emot köpet och är ödmjuka över uppgiften att förvalta och vidareutveckla fastigheten under de kommande åren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY