Image

Newsec på Expo Real under BNP-flagg

Expo Real Newsec är på Expo Real under BNP Paribas Real Estates flagg. Enligt Newsecs Sverigechef Bert-Ove Johansson finns det flera fördelar med det.
Publicerad den 11 Oktober 2012
Bert-Ove Johansson. Bild: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Bert-Ove Johansson. Bild: Eddie Ekberg.

Newsec tecknade ett samarbetsavtal med den stora internationella rådgivaren BNP Paribas Real Estate för en knapp månad sedan. När man nu är på Expo Real har man visitkort där det framgår att man allierat sig med BNP och man håller också till i deras monter.
- Det här samarbetet är perfekt för oss, vi har tack vare alliansen med BNP fått kontakt med ett antal för oss nya spelare som är intresserade av att investera i Sverige. Det rör sig mest om institutioner, säger Bert-Ove Johansson.
Han har, tillsammans med övriga från Newsec, med sig säljuppdrag omfattande 3-4 miljarder kronor till Expo Real. Det rör sig om handel, logistik och kontor i Stockholm, Göteborg och Skåne.
- Intresset är stort och det är fantastiskt att kunna använda hela BNP:s kontaktnät.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Unik lista: Så mycket elstöd har betalats ut till bygg- och fastighetssektorn

Lista Under de första tre dagarna sedan det att ansökan om elstöd till företag öppnade har över 17 000 företag sökt elstöd och Skatteverket har betalat ut drygt 1,9 miljarder kronor. Över 5 000 av företagen som sökt hör till bygg- och fastighetsverksamhet, det kan Fastighetssverige visa med hjälp av unik statistik över de ansökningar som hittills har beviljats och betalats ut.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige