Image

Nästan fullt uthyrt i Torsplan 2

Uthyrning NCC Property Development har tecknat avtal med Apoteket i Torsplan 2, vars kommersiella ytor i entréplanet nu är fullt uthyrda.
Publicerad den 27 April 2016
Torsplan 2. Bild: NCC
Torsplan 2.

Torsplan 2 i Hagastaden, Stockholm, har en total uthyrningsbar yta på cirka 22 000 kvadratmeter. Nu återstår endast ett ”penthouse” på taket och en kontorsyta på 500 kvadratmeter med utsikt över Hagastaden.

- Vi är stolta över att välkomna Apoteket till Torsplan och Hagastaden. Apoteket tillsammans med övriga hyresgäster kompletterar LifeScience-utbudet i området och bidrar positivt till klustret Stockholm Life. Detta visar att det är många aktörer som ser potentialen i området och värdet av att etablera sig i hållbara lokaler, säger Olle Forsberg, regionchef NCC Property Development.

- Det satsas rejält i Hagastaden med handel, bostäder och kontor. Det vill självklart Apoteket vara en naturligt del av. Vi ser mycket fram emot etableringen vid Torsplan. I och kring fastigheten finns många goda grannar som livsmedel, vårdcentral och Systembolaget. Vi vill öka tillgängligheten på läkemedel och andra hälsoprodukter och vill ha apotek där många människor finns och rör sig, säger Maria Ahlestål, etableringschef för Apoteket AB.

NCC har sålt fastigheten till Castellum (Brostaden) som beräknas tillträda fastigheten under Q1 2017.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige