Image

Nästan fullt uthyrt i Torsplan 2

Uthyrning NCC Property Development har tecknat avtal med Apoteket i Torsplan 2, vars kommersiella ytor i entréplanet nu är fullt uthyrda.
Publicerad den 27 April 2016
Annons
Image
Torsplan 2. Bild: NCC
Torsplan 2.

Torsplan 2 i Hagastaden, Stockholm, har en total uthyrningsbar yta på cirka 22 000 kvadratmeter. Nu återstår endast ett ”penthouse” på taket och en kontorsyta på 500 kvadratmeter med utsikt över Hagastaden.

- Vi är stolta över att välkomna Apoteket till Torsplan och Hagastaden. Apoteket tillsammans med övriga hyresgäster kompletterar LifeScience-utbudet i området och bidrar positivt till klustret Stockholm Life. Detta visar att det är många aktörer som ser potentialen i området och värdet av att etablera sig i hållbara lokaler, säger Olle Forsberg, regionchef NCC Property Development.

- Det satsas rejält i Hagastaden med handel, bostäder och kontor. Det vill självklart Apoteket vara en naturligt del av. Vi ser mycket fram emot etableringen vid Torsplan. I och kring fastigheten finns många goda grannar som livsmedel, vårdcentral och Systembolaget. Vi vill öka tillgängligheten på läkemedel och andra hälsoprodukter och vill ha apotek där många människor finns och rör sig, säger Maria Ahlestål, etableringschef för Apoteket AB.

NCC har sålt fastigheten till Castellum (Brostaden) som beräknas tillträda fastigheten under Q1 2017.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY