Image

NAI Svefa ny huvudman i CMB

Bolag NAI Svefa blir ny huvudman i CMB, ett forum för managementfrågor inom samhällsbyggnad.
Publicerad den 3 Februari 2014

CMB är ett av Sveriges främsta forum för managementfrågor inom samhällsbyggnad. CMB bildades 1998 som ett långsiktigt samarbete mellan Chalmers tekniska högskola och den svenska samhällsbyggnadssektorn.

– Av tradition är många medarbetare hos oss lantmätare, men vi ser ett behov av att bredda oss mer mot exempelvis Väg- och vattenutbildningarna som finns på Chalmers. Att bredda dessa utbildningar med mer fastighetsekonomi och juridik är ett av de områden som vi skulle vilja lyfta upp inom CMB, berättar Kristina Schoug, som arbetar med fastighetsutveckling på NAI Svefas Göteborgskontor.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige