Image

MVB får bygguppdrag av Kungsleden

Bygg/Arkitektur MVB har fått uppdraget att bygga om Eskilstuna Galleria.
Publicerad den 3 April 2018
Eskilstuna Galleria. Bild: TMRW
Eskilstuna Galleria.

– Vårt mål är att Eskilstuna Galleria ska erbjuda en blandning av det nödvändiga och det glädjefyllda, matupplevelser och hälsa under samma tak. Vi vill främja stadens handel i centrum och skapa en galleria som känns välkomnande för Eskilstunaborna. Med MVB har vi hittat en bra och erfaren samarbetspartner för ombyggnaden, säger Sophie Löfving, projektchef på Kungsleden.

Butikerna Hemköp och Systembolaget står först på tur att byggas om. Systembolagets lokal är tom medan Hemköp renoveras samtidigt som verksamheten är igång. För båda lokalerna skapas ny planlösning, nya ytskikt och nya installationer. I Systembolagets lokal har arbetet kommit långt och butiken öppnar i maj.

I Hemköps lokaler sker ombyggnaden i etapper och butikslokalen kommer att vara färdigrenoverad under sommaren.

– Vi och Kungsleden gör vad vi kan för att ombyggnaden ska bli så smidig som möjligt för alla berörda, men att det tidvis blir lite stökigt är svårt att undvika i den här typen av projekt, säger MVB:s platschef Bjarne Fjellström, som i dagarna lämnar över platschefsrollen till kollegan Christoffer Tainio.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fastigheten som är lättast att sälja är..."

Ekonomi/Finansiering Från nettoköpare till nettosäljare. Andra halvan av 2022 ändrade spelplanen, men transaktionerna fortsätter berättar Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk Analys på Newsec. Det som väntar är en marknad där avkastningskraven stiger. Han avslöjar också vilken slags fastighet som kommer bli lättast att sälja framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige