Image

Mer blir fler

Karriär Arkitekt- och konsultföretaget Mer växer genom rekrytering av de två arkitekterna Paulo Cunha och Lisa Bruch.
Publicerad den 20 September 2013
Paolo Cuncha. Bild: Mer
Paolo Cuncha. Lisa Bruch. Bild: Mer
Lisa Bruch.

Paolo Cunha arbetade tidigare på arkitektkontor i Köpenhamn. Han har studerat arkitektur och konsthistoria vid Instituto Superior Técnico i Lissabon och Kunstakademiets Arkitektskole i Köpenhamn.

Lisa Bruch kommer senast från DAP Stockholm och har även ett förflutet hos AS, Architecture-Studio och Lime388 i Shanghai. På Mer kommer Lisa arbeta främst med konceptutveckling och varumärkesbyggande arkitektur. Hon är utbildad i Lund och Paris.

- Rekryteringarna ligger helt rätt i linje med den plan vi har för Mer 2013, där vi kompletterar vår grupp som består av arkiteker, projektledare, strateger och verksamhetsutvecklare. Vi har flertalet stora kontorsprojekt som löper samtidigt och båda får därför chans att jobba med ett av de områden där Mer har sin spetskompetens; aktivitetsbaserade kontorslösningar, säger Cecilia Bejdén, vd på Mer.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige