Image

Marinvest och Partners säljer Ulvön

Transaktioner Newsec har agerat rådgivare till Marinvest och Partners vid försäljningen av fastigheten Ulvesund 1:6, utanför Ljungskile i Uddevalla kommun. Affären omfattar en ö med en markareal om cirka tolv hektar.
Publicerad den 4 April 2017
Ulvön utanför Ljungskile. Bild: Marinvest och Partners
Ulvön utanför Ljungskile.

På Ulvön finns en stugby med plats för 104 bäddar för övernattning. Den totala uthyrningsbara arean uppgår till 1 470 kvadratmeter. Fastigheten har köpts av Forsbacken Group.

– Vi är både stolta o glada över att ha förvärvat Ulvön, det ligger i linje med vårt tidigare förvärv av Fossen Camping. Ulvön är ett vackert stycke bohusmiljö som vi varsamt vill bevara och utveckla, säger Stig Jönsson på Forsbacken Group.

– Ett stort antal aktörer har visat intresse för fastigheten. Genom vårt breda kontaktnät hittade vi en köpare som kommer att utveckla och förvalta ön på ett mycket bra sätt, säger Mattias Andersson, vd för Newsec Investment.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige