Image

Marinvest och Partners säljer Ulvön

Transaktioner Newsec har agerat rådgivare till Marinvest och Partners vid försäljningen av fastigheten Ulvesund 1:6, utanför Ljungskile i Uddevalla kommun. Affären omfattar en ö med en markareal om cirka tolv hektar.
Publicerad den 4 April 2017
Annons
Image
Ulvön utanför Ljungskile. Bild: Marinvest och Partners
Ulvön utanför Ljungskile.

På Ulvön finns en stugby med plats för 104 bäddar för övernattning. Den totala uthyrningsbara arean uppgår till 1 470 kvadratmeter. Fastigheten har köpts av Forsbacken Group.

– Vi är både stolta o glada över att ha förvärvat Ulvön, det ligger i linje med vårt tidigare förvärv av Fossen Camping. Ulvön är ett vackert stycke bohusmiljö som vi varsamt vill bevara och utveckla, säger Stig Jönsson på Forsbacken Group.

– Ett stort antal aktörer har visat intresse för fastigheten. Genom vårt breda kontaktnät hittade vi en köpare som kommer att utveckla och förvalta ön på ett mycket bra sätt, säger Mattias Andersson, vd för Newsec Investment.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige