Image

Maria Bäckman ny chefsjurist på JM

Karriär Maria Bäckman har utsetts till ny chefsjurist i JM från och med den 1 oktober 2012. Hon kommer att ingå i JM:s koncernledning samt vara sekreterare i JM:s styrelse. Hon har arbetat som bolagsjurist på JM sedan i april år 2000.
Publicerad den 27 September 2012

- Maria Bäckman är en mycket kompetent bolagsjurist. Hon har gedigen erfarenhet och är väl förtrogen med vår verksamhet. Genom sina många år på JM har hon ett brett internt kontaktnät och ett mycket gott rykte i organisationen. Maria kommer därför att vara en stor tillgång i den fortsatta utvecklingen av JM, säger Johan Skoglund, vd och koncernchef på JM.

Maria Bäckman kommer att efterträda Urban Lilja, som går i avtalspension den 1 oktober i år. Urban har arbetat som chefsjurist och som sekreterare i JM:s styrelse sedan 1996. Urban kommer till och med 2013 att på deltid bistå vd i särskilda projekt.

- Jag vill rikta ett stort tack till Urban Lilja. Under sina år på JM har han varit en ovärderlig tillgång både till styrelsen och koncernen med sin professionalism, kompetens och tillförlitlighet, säger Johan Skoglund.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige