Image
Magnolia Bostad startar upp eget team av arkitekter.
Magnolia Bostad startar upp eget team av arkitekter. Bild: Magnolia Bostad

Magnolia Bostad startar upp eget team av arkitekter

Bolag Magnolia Bostads starar eget arkitektteam för att komplettera de samarbeten bolaget har med externa arkitekter.
Publicerad den 23 Oktober 2020

Magnolia Bostads nya arkitektteam ska lyfta mjukare värden som inte låter sig mätas i siffror. Med bred kunskap inom bostads- och stadsplanering är teamet experter på effektiva planlösningar med god tillgänglighet och ytekonomi. Fokus ligger på att skapa trygga boendemiljöer med människan i centrum, där vi verkar för och värnar om god arkitektur och väl gestaltade projekt.

Med ambitionen att arbeta i både tidiga och sena skeden ska arkitektteamet komplettera de samarbeten Magnolia redan har med externa arkitekter. Teamet fungerar även som stöd till våra projektutvecklare och affärsutvecklare.
– Med det nya arkitektteamet breddar Magnolia Bostad kompetensen inom företaget. Som samhällsutvecklare är det viktigt för oss att vara en partner som förstår kommunernas utmaningar och tar ett helhetsgrepp om nya stadsdelar, säger Hugo Löfgren, chefsarkitekt på Magnolia Bostad.

Magnolia Bostad har en stor projektvolym, med närmare 9 400 bostäder i produktion och över 20 300 byggrätter i projektportföljen.
– För oss är det viktigt att välja material och byggsystem ur ett hållbarhetsperspektiv med sunda materialval och låg energiförbrukning, Vi bygger miljöcertifierade bostäder och trygga stadsdelar som passar en bred grupp av människor, säger Hugo Löfgren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Utvecklingen i Heba har varit och är väldigt bra"

Bolag Fastighetssverige diskuterar med branschveteranen Sören Härnblad som är 75 år gammal. Han var tidigare Hebas styrelseordförande. Så här mycket tid lägger Sören Härnblad på att följa marknaden nu för tiden och så här ser han på bostadsbristen i Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY