Image
Bostadsrättsföreningen Diamanten.
Bostadsrättsföreningen Diamanten. Bild: Lyckos

Lyckos säljer nya parhus i Lund

Bostäder Lyckos säljstartar ett nybyggnadsprojekt med 16 parhus i Södra Råbylund, Parhusen byggs i två plan med tegelfasader, egen parkeringsplats och ett uteförråd.
Publicerad den 31 Maj 2023

När Södra Råbylund står klart kommer drygt 4 500 personer bo i området, med förskola, grundskola, idrottshall och handel. Det finns gott om gång- och cykelstigar och området omges av grönska med flera parker, odlingslotter och Råbysjön i söder.

Bostäderna är signerade Wingårdhs i samarbete med Arkitektlaget.

– Vi lägger stort fokus på designen av planlösningen, så att husen upplevs ljusa och rymliga. Bottenvåningen flödar av ljus, man kan se ut mot både gatu- och trädgårdssidan från köket och vardagsrummet, säger Anders Larsson, vd på Lyckos.

De upplåts som bostadsrätter och kostar från 4 995 000 kr med en månadsavgift på 7 965 kr. Försäljningen ombesörjs av Fastighetsbyrån, och inflyttningen planeras till hösten 2024.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige