Image
Efter att ha flyttat fram vårens mötesplatser till i höst, på grund av corona-pandemin, är Fastighetssverige nu redo för en intensiv höst.
Efter att ha flyttat fram vårens mötesplatser till i höst, på grund av corona-pandemin, är Fastighetssverige nu redo för en intensiv höst.

Livet efter corona – Fastighetssverige redo för intensiv seminariehöst

Event På Fastighetssverige förstod vi tidigt att vi skulle tvingas skjuta fram de flesta av vårens och sensommarens populära mötesplatser för fastighetsbranschen. Ett intensivt arbete har gett resultat – här ser du nu höstens seminarieprogram.
Publicerad den 21 April 2020

Corona-pandemin har påverkat i stort sett hela näringslivet och vi på Fastighetssverige är inte förskonade; i synnerhet vår seminarieverksamhet påverkas förstås kraftigt av pandemin och därav relaterade myndighetsbeslut. När mötesbegränsningen på 50 personer infördes slog det i ett slag helt och hållet undan benen för hela vår seminarieverksamhet.

- För oss är våra besökares, talares, kunders, samarbetspartners och kollegors hälsa det absolut viktigaste. Därför har vi tvingats senarelägga vårens event till i höst när situationen med största sannolikhet är normaliserad, säger Rolf Andersson, vd för Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News har sedan starten för 23 år sedan sett som en av sina viktigaste uppgifter att tillsammans med branschen erbjuda mötesplatser där branschkollegor kan träffas, utbyta erfarenheter och där nya affärer kan få sin grogrund.
Det är vår absoluta övertygelse att fortsätta det arbetet och vi hoppas du vill vara med oss på den resan – utan dig blir det inga mötesplatser.

Här är de nya datumen för fastighetsbranschens mötesplatser i höst:

Lokalmarknadsdagen, torsdag 8 oktober 2020
Hålls på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg.

Anmäl dig här.

Fastighetskvinnan, onsdag 14 oktober 2020
Hålls på Grand Hotel i Stockholm.

Anmäl dig här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås, torsdag 22 oktober 2020
Hålls på Borås Kongress.

Anmäl dig här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne, torsdag 12 november 2020
Hålls på Malmö Live.

Anmäl dig här.

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning STHLM, torsdag 19 november 2020 (OBS! Kombinerat digitaliserings- och förvaltningsseminarium)
Hålls på Epicenter i Stockholm.

Anmäl dig här.

Stora Kontorsdagen, torsdag 26 november 2020
Hålls på Grand Hotel i Stockholm.

Anmäl dig här.

Stora Logistikdagen STHLM, onsdag 2 december
Hålls på Scandic Continental, Vasagatan, Stockholm

Anmäl dig här.

Just nu pågår ett febrilt arbete för att få allt på plats inför en intensiv seminariehöst.
- Det är en extrem situation vi befinner oss i, och det kräver extrema åtgärder och arbetsinsatser. Vi känner oss säkra på att kunna erbjuda branschens bästa mötesplatser även hösten 2020 – vi är redo för tiden efter corona-pandemin och hoppas få se dig på våra mötesplatser i höst, säger Rolf Andersson.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige