Image

Liljestrand köper i Botkyrka

Transaktioner Liljestrand Fastigheter AB köper det gamla tuberkulossjukhuset i Botkyrka.
Publicerad den 6 December 2012
Botkyrka Lindhov 15:25. Bild: Nordier. Bild: Nordier
Botkyrka Lindhov 15:25. Bild: Nordier.

Huvudbyggnationen på fastigheten Botkyrka Lindhov 15:25 (intill Kvarnsjön) uppfördes ursprungligen år 1923 och brukades då i sin helhet av Stockholms Läns Tuberkulossjukhus.

I dag har fastigheten en uthyrningsbar area om cirka 10 000 kvadratmeter och kommer under år 2013 enligt pågående detaljplanering tillföras byggrätter om cirka 8 500 BTA. De största hyresgästerna är Attendo Care AB och Botkyrka kommun.

Uttran Invest AB har nu sålt fastigheten till Liljestrand Fastigheter. Nordier Property Advisors var säljarens rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY