Image

Lennart Sten lämnar GE

Karriär Lennart Sten lämnar sin tjänst som chef för GE Capital Real Estate i Europa. Samtidigt meddelas att han tar ett nytt tungt styrelseuppdrag.
Publicerad den 23 April 2014
Lennart Sten. Bild: Nicklas Tollesson
Lennart Sten.

Lennart Sten har varit chef för GE Capital Real Estate i Europa sedan 2011. Han har haft ledande befattningar inom GE Capital Real Estate och GE Real Estate i Europa, Norden och Sverige sedan 2004. Tidigare har han varit advokat och affärsjurist.

Han är formellt kvar på GE Capital Real Estate till i slutet av juni. I augusti tar han plats i styrelsen på CLS Holdings.

Han är också styrelseordförande i Roxanne Properties och Roxanne Fastighetsfond. Dessutom är han styrelseledamot i Victoria Park, Fastighetsägarna Sverige, Inter Ikea Holding, Akroterion Fastighets AB, Fastighets AB Götark, Fastighets AB Sången och L V Sten Consulting.

- Jag är 55 år och har varit på GE i många år och hade för länge sedan bestämt mig för att det här var en bra tidpunkt att avsluta. Jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra operativt framöver, men något blir det, säger Lennart Sten till Fastighetssverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Castellums aktieägare sitter i en guldsits"

Bolag Castellum redovisade en oväntat stark nettouthyrning under avslutningen av 2020 och vd:n Henrik Saxborn tycker det vittnar om en stor motståndskraft på den nordiska kontorsmarknaden. För Fastighetssverige berättar han mer om bolagets starka bokslut, hur han ser på konkurrensen kring Entra och varför Castellums aktieägare är i ett guldläge oavsett om Entra-affären slutförs eller inte.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY