Image

Lennart Sten lämnar GE

Karriär Lennart Sten lämnar sin tjänst som chef för GE Capital Real Estate i Europa. Samtidigt meddelas att han tar ett nytt tungt styrelseuppdrag.
Publicerad den 23 April 2014
Lennart Sten. Bild: Nicklas Tollesson
Lennart Sten.

Lennart Sten har varit chef för GE Capital Real Estate i Europa sedan 2011. Han har haft ledande befattningar inom GE Capital Real Estate och GE Real Estate i Europa, Norden och Sverige sedan 2004. Tidigare har han varit advokat och affärsjurist.

Han är formellt kvar på GE Capital Real Estate till i slutet av juni. I augusti tar han plats i styrelsen på CLS Holdings.

Han är också styrelseordförande i Roxanne Properties och Roxanne Fastighetsfond. Dessutom är han styrelseledamot i Victoria Park, Fastighetsägarna Sverige, Inter Ikea Holding, Akroterion Fastighets AB, Fastighets AB Götark, Fastighets AB Sången och L V Sten Consulting.

- Jag är 55 år och har varit på GE i många år och hade för länge sedan bestämt mig för att det här var en bra tidpunkt att avsluta. Jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra operativt framöver, men något blir det, säger Lennart Sten till Fastighetssverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige