Image

Landicbygge i Norrköping står still

EKONOMI Finanskrisen har satt stopp för ännu ett projekt. Det handlar om Presidenten i Norrköping, där Migrationsverket tänkt flytta in.
Publicerad den 26 Mars 2009

Avbrottet som startade för två veckor sedan beror på att Landic missat flera betalningar.
- Det står still just nu, säger Bo Heinemark, på konsultföretaget GKAK, som ansvarar för projekteringen till Norrköpings Tidningar.

Men det finns vissa förhoppningar om att läget ska lösas.
- Det sista vi har hört är att finansfrågan ska lösa sig inom den närmaste tiden, säger Bo Heinemark till Norrköpings Tidningar.

Landic Propertys vd i Sverige, Tommy Sundbom, bekräftar läget och ser samtidigt positivt på framtiden.
- Det pågår en rekonstruktion av rörelsen och vi räknar med att ombyggnaden av Presidenten ska komma igång så snabbt som möjligt. Byggarna är informerade och jag tror inte att någon har blivit direkt lidande, säger han till Norrköpings Tidningar.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige