Image
Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden och föreslagen som vd för Castellum.
Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden och föreslagen som vd för Castellum. Bild: Kungsleden

Kungsledens sista börsdag: 3 december

Bolag Kungsledens ansökan om avnotering från börsen har nu godkänts av Nasdaq Stockholm. Sista dag för handel i Kungsledens aktier på Nasdaq Stockholm är den 3 december 2021.
Publicerad den 22 November 2021

I förra veckan meddelades att Castellum nått 95,6 procent av aktierna i Kungsleden. Castellum har påkallat tvångsinlösen och Kungsleden-aktien avnoteras alltså.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna i Västerås

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Västerås, som med sina 156 838 invånare är landets sjunde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige