Image

Klövern hyr ut till klädkedja

UTHYRNING Klövern har gjort en uthyrning till klädkedjan Cubus i gallerian Cityarkaden i Nyköping. I samband med anpassningarna för Cubus sker en uppfräschning av hela gallerian som lanseras i sin nya skepnad i månadsskiftet augusti/september 2009.
Publicerad den 9 April 2009

Cubus, som ingår i Varner Group-koncernen, kommer att hyra en butiksyta på cirka 730 kvadratmeteer med inflyttning i slutet av augusti. Butiken byggs enligt Cubus nya koncept som än så länge bara implementerats på två butiker i Sverige.

- Vi är mycket glada att vi lyckats attrahera en så intressant kedja som hyresgäst till Cityarkaden. Det visar på fortsatt intresse för cityetableringar i Nyköping, trots försämringar i konjunkturen, säger Maths Carreman, Klöverns enhetschef i Nyköping, och tillägger att det pågår flera andra förhandlingar.
- Vi räknar med att kunna presentera fler nya butiker framöver.

I samband med ombyggnationen för Cubus räkning, som startar omedelbart, görs också andra ändringar för att förbättra kundflödet i gallerian och göra den mer attraktiv. Sidoentréer försvinner och fokus läggs på huvudentrén. Övre plan ombildas till annan verksamhet än galleria.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige