Image

Klimathotet – hur illa till ligger kuststaden Göteborg?

Göteborg 400+ Pär Holmgren, känd meteorolog från tv, och en av Sveriges främsta experter på miljö och klimatförändringar kommer till seminariet Göteborg 400+. I dag är det tre veckor kvar till seminariet – dags för dig att säkra din plats!
Publicerad den 9 Maj 2017
Pär Holmgren pratar om klimatkrisen och en framtida överbefolkad jord på Göteborg 400+. Bild: Länsförsäkringar
Pär Holmgren pratar om klimatkrisen och en framtida överbefolkad jord på Göteborg 400+.

Göteborg 400+ är fastighetsbranschens framtidsseminarium nummer 1. Fokus är inriktat på Göteborg och dess fastighetsmarknad från 400-årsjubiléet den 4 juni 2021 – och framåt.

En av de mest framåtblickande punkterna står meteorologen Pär Holmgren för. Han är numera naturskadespecialist på Länsförsäkringar och har skrivit flera böcker om miljöhot och klimatförändringar. Hans senaste bok heter ”Det minsta vi kan göra är så mycket som möjligt”.

På Göteborg 400+ kommer han att ge sin syn på de globala klimatförändringarna och vad de betyder för Sverige – och kuststaden Göteborg. Hur allvarligt är läget? Går utvecklingen att vända?

Göteborg 400+ äger rum på Lindholmen Conference Centre den 3 maj. Du anmäler dig här.

Programmet hittar du här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Västerås

 

Var: Elite Stadshotellet Västerås, Stora Torget, 722 15 Västerås.

När: 29 mars 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Du anmäler dig till seminariet här. (Anmälan stänger torsdag 23 mars 2017)

 

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Västerås som arrangeras av branschmagasinen Fastighetssverige och Lokalnytt.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, bostadsmarknad, retail, transaktionsmarknad m.m.) i Västerås som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika panelerna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetsmarknadsdagen Västerås arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt, som också arrangerar seminarierna Fastighetsmarknadsdagen Östergötland (tillsammans med Nulink och näringslivskontoret i Norrköping), Lokalmarknadsdagen (tillsammans med Business Region Göteborg), Fastighetsmarknadsdagen Uppsala (tillsammans med Uppsala kommun), Göteborg 400+, Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering, Fastighetskvinnan, Fastighetsdagarna, Fastighetsmarknadsdagen Örebro, 
Fastighetsmarknadsdagen Stockholm (med tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor) och Fastighetsmarknadsdagen Öresund. 

Läs om 2016 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

 

Partners:

Mer från Fastighetssverige