Image

Klartecken för 90 A7- lägenheter

BOSTäDER Detaljplanen för kvarteret Mullvaden 41 har vunnit laga kraft. Det innebär att den GE-delägda fonden Roxanne nu där kan påbörja byggandet av ett 90-tal lägenheter.
Publicerad den 13 Augusti 2010

Kvarteret Mullvaden 41 ligger på det gamla militärområdet A7 i Visby. Kvarteret såldes i december 2008 av GE Real Estate till fastighetsfonden Roxanne, som man nu äger en fjärdedel av. Köpeskillingen var 67,4 miljoner kronor.

GE Real Estate förvaltar fortfarande området, skriver helagotland.se.

Detaljplanen ger två alternativ - ett med kontorsbyggnader och ett med bostadshus. Förslaget med bostäder innebär att ett 90-tal lägenheter byggs i tio trevånings hus.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige