Image

Kefren byter förvaltare

FöRVALTNING För ett knappt år sedan fick DTZ uppdraget att förvalta Kefren Properties IX-portföljen. Nu har Kefren, som ägs av Ole Vagner, i stället anlitat Valad Sweden AB.
Publicerad den 3 Augusti 2010

Kefren Properties fastighetsportfölj, Kefren Properties IX omfattar cirka 150 fastigheter, mestadels i södra och västra Sverige.
Beståndet utgörs i huvudsak av kontor, lager och industrilokaler.

Valads förvaltningsteam för det här uppdraget kommer att ledas av Nordenchefen Michael Bruhn.

- Vi är mycket nöjda med att överenskommelsen med Valad. Förutom att ha lokal kännedom om den svenska marknaden är de också representerade i Danmark, där obligationerna är börsnoterade, vilket säkrar en god förståelse för hela strukturen. Dessutom är Valad specialiserat på industri- och kommersiella fastigheter, och har därför den bästa möjliga kompetensen för att förvalta Kefren-portföljen, säger Kefrens styrelseordförande och ägare Ole Vagner.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige