Image

DTZ får stort uppdrag av Vagner

AFFÄRER DTZ får uppdraget att förvalta Kefren Properties portfölj i Sverige. Det handlar om 162 fastigheter omfattande cirka 860 000 kvadratmeter. Ägare till Kefren är Ole Vagner.
Publicerad den 31 Augusti 2009

- Vi har valt DTZ på grund av deras omfattande lokala kännedom, kompetens och goda rykte, säger Ole Vagner.

Portföljen består av 162 fastigheter i Sverige. Fastigheterna omfattar cirka 860 000 kvadratmeter, varav största delen består av kontor men även inkluderar lager och detaljhandel. Hyresgästerna inkluderar Ericsson, Volvo och SKF.

DTZ har skräddarsytt en grupp som kommer att ta ansvaret för den långsiktiga utvecklingen samt övervaka det dagliga förvaltningsarbetet av Kefren portföljen. Per Johannesson, Scius Partner AB kommer att vara ledande i teamet. I och med detta inleder också DTZ ett långsiktigt samarbete med Scius partners.

- Vi på Scius Partners ser fram emot att arbeta med DTZ:s team i management av Kefrens fastighetsbestånd, säger säger Per Johannesson.

Agneta Jacobsson, Managing Director för DTZ i Sverige och Kevin Havill, Director på DTZ i Sverige, har varit strategiskt ansvariga för att utveckla Asset Management uppdraget för Kefren.

Kefren Properties var den nionde obligationsstrukturen inom Landic och förvärvades av Ole Vagner.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige