Image

Känt modemärke öppnar flagskeppsbutik på Biblioteksgatan

Uthyrning Hufvudstaden hyr ut till ett känt modemärke på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Det blir varumärkets första flaggskeppsbutik i Sverige.
Publicerad den 24 Augusti 2011

Det är anrika brittiska Burberry som öppnar en flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan i centrala Stockholm nu i november.

Anrika Burberry öppnar en flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan i centrala Stockholm i november. Det blir varumärkets första svenska fristående flaggskeppsbutik. I de 210 kvadratmetrarna kommer Burberry att erbjuda Herr- och dammode, glasögon, väskor och dofter.
– Att ett så anrikt och internationellt etablerat varumärke som Burberry väljer att öppna en flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan, visar att vi på Hufvudstaden har agerat rätt och att utvecklingen går i linje mot det mål som vi har i att stärka området Bibliotekstan, säger Henrik Egnell chef för affärsutveckling butik på Hufvudstaden till Dagens Handel.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige