Image
Jenny och Sanna Kallur utanför det blivande kontoret på Holmgatan.
Jenny och Sanna Kallur utanför det blivande kontoret på Holmgatan. Bild: Diös

Kallursystrarnas träningstjänst Vibes hyr hos Diös

Uthyrning Kontor, studio och gott om öppna ytor – så utformas träningstjänsten Vibes nya lokal i centrala Falun. I takt med att tjänsten vuxit har behovet av en större och mer funktionell yta ökat och i december tar de plats hos Diös på Holmgatan 11.
Publicerad den 20 Oktober 2023

Det var en idé om att göra hemmaträningen lite snällare och roligare som fick systrarna Sanna och Jenny Kallur att utforma träningstjänsten Vibes i slutet av 2020. Vibes erbjuder ett bibliotek av träningspass, yogaklasser, livepass och annat träningsrelaterat innehåll. Ett stadigt ökande intresse för plattformen har resulterat i fler medarbetare och att bolaget vuxit ur sina nuvarande lokaler.

– Vi vill skapa en plats med skön stämning där vi kan jobba fokuserat och producera träningsinnehåll men också då och då kunna bjuda in våra medlemmar till fysiska träffar, säger Jenny Kallur, grundare, Vibes.

– Det känns häftigt att utforma Vibes nya kontor i en lokal med mycket historia och fina detaljer från förr. Från restaurang Holmens tid framhäver vi bland annat det guldfärgade taket som blir en cool kontrast mot den moderna och funktionella inredningen. Vi är glada över att välkomna Vibes till oss och önskar dem varmt lycka till på sin nya adress, säger Maria Jälmestål, kommersiell förvaltare, Diös Falun.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige