Image
Två elfirmor under Instalco-flagg tecknar nya ramavtal med JM.
Två elfirmor under Instalco-flagg tecknar nya ramavtal med JM. Bild: Instalco

JM tecknar nytt ramavtal med två elbolag

Bygg/Arkitektur Två av Instalcos bolag, PoB:s Elektriska och El-Pågarna, har gemensamt tecknat ett nytt treårigt ramavtal med JM gällande elinstallationer vid kommande bostadsbyggen.
Publicerad den 8 Juni 2023

Instalco är ett installationsföretag inom el, VS, ventilation, kyla, industri och teknikkonsult. JM, El-Pågarna och PoB:s Elektriska bygger vidare på sitt tidigare samarbete och det nya ramavtalet ger JM möjlighet att avropa elentreprenader löpande under den kommande avtalsperioden. Avtalet gäller tre år med möjlighet till två års förlängning fram till maj 2028.

– Vi är glada och stolta över att ha fått förnyat förtroende från JM. Det här är ett bevis för oss att vi under många år har levererat enligt JM:s högt ställda förväntningar främst vad det gäller önskemål, byggnadssätt och tekniska lösningar. JM är en trygg beställare som även i mer utmanande tider fortsätter att starta nya och driva på pågående projekt, säger Anders Eriksson, vd på PoB:s Elektriska.

PoB:s Elektriska har sedan i slutet av 80-talet ett nära samarbete med JM som leverantör av elinstallationer vid nyproduktion av bostäder.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige