Image

JM:s chef för verksamhetsutveckling går i pension

Bolag Lennart Henriz, chef verksamhetsutveckling med ansvar för kvalitet och miljö, teknik samt IT, går i pension den 1 oktober. Tills vidare upprätthålls ansvaret av vd och koncernchef Johan Skoglund.
Publicerad den 30 September 2015
Lennart Henriz. Bild: JM
Lennart Henriz.

– Jag vill rikta ett stort tack till Lennart som har varit en mycket värdefull och uppskattad chef och medarbetare. Med sina 37 år i bolaget, varav 16 år som medlem i koncernledningen, har hans insatser haft stor betydelse för koncernens utveckling under lång tid. Samtidigt kan jag konstatera att vi har bra förutsättningar för fortsatt kontinuitet i verksamheten, säger Johan Skoglund, vd och koncernchef för JM.

Lennart Henriz kommer fortsättningsvis att på deltid bistå vd i särskilda centrala projekt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige