Image

ISS utökar samarbete med Astra Zeneca

FÖRVALTNING Från den 1 maj 2009 och tre år framåt kommer ISS, utöver lokalvård, även att ansvara för ytterligare ett antal serviceområden för Astra Zeneca.
Publicerad den 19 Februari 2009

ISS har sedan ett år levererat servicetjänster i form av lokalvård för kontorsmiljö samt miljöer med extrema renlighetskrav samt tillhörande kringtjänster till Astra Zeneca. I och med det fördjupade samarbetet kommer ISS även att ansvara för intern logistik och vissa avfallstjänster samt markskötsel inklusive snöröjning på Astra Zenecas anläggningar i Lund, Mölndal samt Södertälje. I och med det utökade åtagandet blir Astra Zeneca en av ISS största kunder inom servicetjänster.

- Vi ser en ökad efterfrågan på våra servicetjänster där vårt koncept med stor andel egen personal och kompetens har slagit väl ut. I det här fallet ökar vi vårt totala åtagande med cirka 50 procent genom de nya tjänsterna. Vi är glada över det här förtroendet från AstraZeneca då denna affär är en av de större nya affärerna av sammanhållna servicetjänster till ett enskilt företag i år, säger Filip Truedsson på ISS.

Det nya samarbetet gäller i tre år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. I samband med att det nya avtalet träder i kraft kommer ISS även att erbjuda samtliga berörda medarbetare på AstraZeneca arbetstillfällen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqabs vd kommenterar varslet

Bolag Under gårdagen meddelade Besqab att man tänker varsla 25 anställda om uppsägning efter sammanslagningen mellan Aros Bostadsutveckling och Besqab. Det nya bolagets vd, Magnus Andersson, svarar nu på Fastighetssveriges frågor om, bland annat, vad tanken bakom varslet har varit och hur det känns att ge beskedet till de anställda.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige