Image

ISS tecknar kontrakt med Svenska Spel

AFFÄRER ISS tecknar avtal med Svenska Spel om ett avtal gällande lokalvård av företagets lokaler i Sundbyberg. Det totala värdet av affären uppgår till cirka fyra miljoner kronor och börjar gälla den 1 februari 2009.
Publicerad den 16 Januari 2009

Svenska Spel, som är Sveriges ledande spelföretag, har under hösten sett över delar av sina tjänsteutbudsavtal. Genom att välja ISS som partner för hela städservicen får Svenska Spel nu en partner som i kraft av sin bredd och storlek kan erbjuda högre service till lägre priser.

– ISS möter våra behov av hög kvalitet till lågt pris. Nu får vi dessutom en enhetlig lösning där ISS ansvarar för all lokalvård och rengöring. Vi är helt övertygade om att det här kommer att generera förslag och innovativa lösningar som kontinuerligt rationaliserar och förbättrar rutinerna och därmed sänker kostnaderna, säger Dan Herlitz, inköpare på Svenska Spel.

Avtalet gäller Svenska Spels lokaler i Sundbyberg med en yta om sammanlagt 17 000 kvadratmeter. Initialt kommer ISS att leverera servicetjänster i form av städning och fönsterputs, men på sikt finns det möjligheter att bygga på med flera tjänster.

– Med nuvarande lösning halverar vi nedlagd arbetstid, vilket naturligtvis bidrar till att sänka kundens kostnader. Men vi gör det med fortsatt hög kvalitet och på sikt ser vi naturligtvis möjligheter till flera synergieffekter, säger Cecilia Jerneheim affärsområdeschef för ISS Cleaning Nord.

Det nya avtalet tecknas på två år och börjar gälla den 1 februari 2009. Totalt är avtalet värt fyra miljoner kronor.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige