Image

Investeringsmöjligheter i intressant demografiskt läge

Fastighetsmarknadsdagen Örebro Det kommer behöva investeras mer än 1 500 miljarder kronor i nyproduktion av bostäder och samhällsfastigheter fram till 2030. Samtidigt skapar stora demografiska förändringar (flyktingströmmar, höga födelsetal och åldrande befolkning) utmaningar och möjligheter på fastighetsmarknaden. Om detta kommer Max Barclay, vd Newsec och Jakob Pettersson, analyschef Newsec att berätta på premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Örebro den 13 oktober.
Publicerad den 27 September 2016
Max Barclay. Bild: Newsec
Max Barclay. Jakob Pettersson. Bild: Newsec
Jakob Pettersson.

Max Barclay är vd på Newsec Sweden och har lång erfarenhet av, och ett brett internationellt kontaktnät inom, fastighetsbranschen. Han har ett långt förflutet på Newsec och har jobbat så väl med bolagets expansion i Norden och Baltikum som med bolagets utveckling på den svenska marknaden. Han har också varit kommunikations- och marknadschef på Newsecs ägarbolag Stronghold.

Jakob Pettersson är analyschef på Newsec. Han verkade tidigare som rådgivare på Newsec och dessförinnan som rådgivare på PWC Real Estate. Jakob Pettersson har lång erfarenhet av strategisk företagsrådgivning och rådgivning inom fastighetsbranschen, innefattande bland annat transaktioner, analys och affärsutveckling. Han har även internationell projekterfarenhet från länder i Europa och Nordamerika och har en examen i B.Sc. Business and Economics vid Handelshögskolan i Stockholm.

Missa inte att bli uppdaterad på de senaste investeringsmöjligheterna och utvecklingen på marknaden på premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Örebro den 13 oktober på Conventum Konferens – anmäl dig, senast 7 oktober, här!


Läs mer om samtliga talare här.

Se programmet här.


Bland talarna på seminariet märks:
Gustaf Hermelin, vd Catena, Claes Larsson, vd Castellum Mitt, Tor Borg, chefsekonom SBAB, Gustav Källén, vice vd NAI Svefa, Max Barclay, vd Newsec, Martin Lindgren, Head of Corporate Solutions, JLL, Pernilla Arnrud Melin, Vice President MSCI, Kenneth Nilsson (S), kommunstyrelsens ordförande, Anders Åhrlin (M), kommunalråd, Stina Storm, vd Örebro city och Kent Persson, utvecklingschef Heimstaden.

Partnerföretag är: Castellum, Colligent och PWC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY