Image

Hermelin: Jag ser fram emot att träffa branschen i Örebro

Fastighetsmarknadsdagen Örebro Den 13 oktober är det dags för premiärupplagan av Örebros nya mötesplats för fastighetsbranschen. En av talarna är Catenas vd Gustaf Hermelin. - Örebro-regionen är mycket viktig för oss och jag ser verkligen fram emot seminariet, säger Gustaf Hermelin.
Publicerad den 12 September 2016
Gustaf Hermelin. Bild: Catena Fastigheter
Gustaf Hermelin.

Gustaf Hermelins förhållande till Örebro går långt tillbaka i tiden:

- Jag har hållit på i Örebro sedan Hedenhös. Redan på 90-talet, under krisen, skapade jag och min bror Christian ett kvarter utifrån en ”Danell-grop” i Örebro och fick även köpa grannkvarteret av kommunen. Det blev ruggigt bra, säger Gustaf Hermelin.

Catenas fokussegment är lager- och logistikfastigheter och i det avseendet är deras stora intresse för Örebro-regionen enligt Gustaf Hermelin helt log(ist)iskt.

- Örebro är en fantastisk plats för logistik-etableringar som har förutsättningarna att täcka in såväl Oslo som Helsingfors.

Gustaf Hermelin ser mycket fram emot premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Örebro.

- Satsningen på den här mötesplatsen är viktig. Fastighetsbranschen handlar om människor och jag ser fram emot att träffa branschen i Örebro.

Anmäl dig till seminariet här!

Moderator är Alexandra Pascalidou och Ingemar Rindstig, auktoriserad revisor och chef för EY Real Estate, är expertkommentator.

Bland talarna på seminariet märks:
Per Johan Behrn, vd och ägare Behrn Fastigheter, Gustaf Hermelin, vd Catena, Claes Larsson, vd Castellum Mitt, Tor Borg, chefsekonom SBAB, Jan Tärnell, värderingschef NAI Svefa, Max Barclay, vd Newsec, Martin Lindgren, Head of Corporate Solutions, JLL, Kenneth Nilsson (S), kommunstyrelsens ordförande, Anders Åhrlin (M), kommunalråd, Stina Storm, vd Örebro city och Kent Persson, utvecklingschef Heimstaden. Självklart tillkommer många fler talare inom kort.

Partnerföretag är: Castellum, Colligent och PWC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige