Image

ING och AREIM avslutar samarbete

BOLAG ING REIM och AREIM har gemensamt beslutat att avsluta det formella samarbete man påbörjade 2005. Anledningen är att ING REIM har en etablerad organisation på plats och att AREIM succesivt börjat fokusera på sin egen fondverksamhet.
Publicerad den 10 December 2008

AREIM har haft en viktig roll i uppbyggnaden av ING REIMs första nordiska fond som vid utgången av 2007 hade ett garanterat kapital på cirka tio miljarder kronor. På ett betydelsefullt sätt har man bidragit med affärer, råd i transaktioner och allmän support. För AREIM har samarbetet varit betydelsefullt då man etablerat den egna fondverksamheten, där 2,1 miljarder kronor garanterats av tre av världens största kapitalförvaltare under 2007.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mariette Hilmersson: "Willhem ska fortsätta spela som ett lag"

Bolag Willhem ska samlas, hitta riktningen framåt och utveckla affärsidén. Det säger vd Mariette Hilmersson till Fastighetssverige efter att de nu inrättat en ny position i ledningsgruppen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige