Image
Siri Hatlen, styrelseordförande i Entra.
Siri Hatlen, styrelseordförande i Entra. Bild: Entra

I budstriden: Entra genomför ny värdering

Bolag I ljuset av budstriden mellan SBB och Castellum om Entra väljer bolaget nu att genmföra en ny värdering av fastighetsportföljen, en värdering som väntas resultera i en uppvärdering och ett högre substansvärde.
Publicerad den 3 December 2020

"Förändringar och händelser på transaktionsmarknaden som har inträffat sedan den senaste värderingen 31 september 2020 väntas resultera i en högre värdering av fastighetsportföljen och en betydande ökning av bolagets rapporterade substansvärde", skriver Entra.

Bolaget kommer att återkomma med sin syn på de olika buden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Unibail-Rodamco-Westfields besked efter beslutet i arenafrågan

Bolag Göteborg har valt väg i frågan om evenemangsområdet. Det tidigare planerna på ett köpcentrum stryks och istället satsar man på bostäder kring de nya arenorna. Ett besked som innebär att slutet för Unibail-Rodamco-Westfields stora planer för området. För Fastighetssverige kommenterar bolagets Senior Advisor, och tidigare Norden-vd, Lars-Åke Tollemark kommenterar beskedet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY