Image
Niclas Ståhlberg.
Niclas Ståhlberg. Bild: I am Home

I am Home tillsätter ny transaktionschef

Bolag Niclas Ståhlberg blir ny transaktionschef på I am Home.
Publicerad den 17 September 2019

I am Home, byggherre och projektutvecklare, förstärker sin projektorganisation med Niclas Ståhlberg i rollen som transaktionschef. I am Homes starka tillväxt har skapat förutsättningar för såväl fler förvärv och försäljning av projekt. Nu får Niclas Ståhlberg uppdraget att öka transaktionstakten.

Under året har I am Home haft en kraftig tillväxt med kunder som Rikshem, Heimstaden och NREP. Bolagets stärkta position möjliggör en ökad transaktionstakt och fortsatt stark tillväxt.

- Med sin breda kompetens och starka nätverk kommer Niclas ha en nyckelroll i att förverkliga vår tillväxtstrategi och stärka vår marknadsposition ytterligare. Genom fler förvärv kan vi möta våra kunders efterfrågan på fler innovativa bostäder med hållbara koncept och modern arkitektur. Det gläder mig att få välkomna Niclas till vårt projektteam, säger Lars Wribe, VD för I am Home.

Niclas har över 10 års erfarenhet av fastighetsinvesteringar och finansiering genom det egna konsultbolaget Ståhlberg Invest och i tidigare roller på Catella och Genesta.

- Det är spännande att få bidra till I am Homes expansion och få fler att upptäcka bolagets kapacitet och unika koncept för bostadsutveckling. Vi kommer vara offensiva och förvärva både befintliga och potentiella byggrätter runt om i Sverige. Jag ser fram emot att vara med och skapa hem där människors livsglädje står i centrum, säger Niclas Ståhlberg.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytiker: SBB står inte och faller med Ilija Batljan

Bolag Arctic Securities analytiker Anna-Karin Hempel resonerar kring vad som sker i företaget, vad som är viktigt att titta på framöver och var osäkerheten är som störst. Hon ger också för Fastighetssverige ett konkret råd hur man ska göra med aktien.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY