Image
Norra Station.
Norra Station. Bild: Humlegården

Humlegården välkomnar restaurangduo till Norra Station

Uthyrning Under våren 2024 öppnar Stockholmskrogarna Restaurang ART och Din-Din Club nya verksamheter i Humlegårdens satsning kvarteret Norra Station vid Norra Stationsgatan i Hagastaden.
Publicerad den 14 September 2023

Tillsammans med utvalda aktörer planerar Humlegården att göra kvarteret Norra Station till en ny destination för mat och dryck i Stockholm. Nu står det klart att kvarteret får ytterligare två restauranger genom etableringen av Restaurang ART och Din-Din Club. De slår upp portarna under våren 2024.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Restaurang ART och Din-Din Club. Det är två etablerade restaurangkoncept som är viktiga pusselbitar för att skapa en levande plats med spännande aktörer, attraktiva upplevelser och ett riktigt bra utbud för de som bor, arbetar eller besöker området, säger Fredrik Lantz, Fastighets- och uthyrningschef på Humlegården.

Restaurang ART är idag en krog belägen på Döbelnsgatan i Stockholm, medan nya restaurangen på Norra Stationsgatan 65 sträcker sig över 465 kvadratmeter och slår upp portarna i april 2024.

För Din-Din Club är Norra Station den fjärde etableringen i Stockholmsområdet. Restaurangen är cirka 145 kvadratmeter och öppnar på Norra Stationsgatan 61 i januari 2024.

– Vi ser fram emot att bli en del av utvecklingen i det växande området. Hagastaden har varit en plats som vi har tittat på och följt under lång tid, och äntligen har vi hittat vår drömlokal. Vi ser verkligen fram emot att få öppna dörrarna, säger Fadi Karabet, grundare och vd Din-Din Club.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige