Image

Hufvudstaden hyr ut till Michael Kors och Armani

Uthyrning De senaste nyetableringarna i Stockholms modecentrum Bibliotekstan är Michael Kors och Armani.
Publicerad den 19 Juni 2013

De båda öppnar butiker i Bibliotekstan i höst, liksom Prada.

Utöver attraktiva varumärken inom konfektion kommer det anrika Wienercaféet att nyöppnas efter sommaren.

Under våren öppnade Stella McCartney, Sephora och Church’s.- Hufvudstaden har som målsättning att i centrala Stockholm och centrala Göteborg erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena. Vi är därför mycket glada över att framgångsrika varumärken som Ralph Lauren, Burberry, Stella McCartney, Prada, Armani, Michael Kors med flera har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastigheter i Bibliotekstan, säger Ivo Stopner, vd för Hufvudstaden.

Med detta stärker Hufvudstaden ytterligare Bibliotekstans ställning som ett av Skandinaviens mest attraktiva shoppingområden, där internationella premiumvarumärken och det bästa inom svenskt mode blandas med restauranger och caféer i en inspirerande miljö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige