Image

HSB Hyresrätt säljer 279 lägenheter i Sundsvall

Transaktioner HSB Hyresrätt säljer fastigheterna på Toppstigen, Trastvägen och Nya vägen i Nolby, Sundsvall. Köpare är Kraften Invest.
Publicerad den 26 Juni 2015

Anders Granström, Kraften Invest AB, köper de 279 lägenheterna med ambitionen att långsiktigt stärka och utveckla området.

- Vi ser potentialen i ett jättefint område med bra läge och ljusa och fina lägenheter. Vi vill fortsätta arbetet som HSB påbörjat med att skapa ett trivsamt och bra område att bo i, säger Anders Granström, vd på Kraften Invest.

HSB Hyresrätt har valt köpare med omsorg och hyresgästerna är informerade om ägarbytet.

- Vårt uppdrag är att utveckla områden som efterfrågas av våra medlemmar i HSB. Nolby hör inte till dessa i dagsläget. Därför har vi hittat en ny ägare som vi tror blir bra för de boende i området, säger Anders Wallner, vd på HSB Hyresrätt.
Affären träder i kraft den första juli.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige