Image

Honeywell flyttar till Globen

AFFÄRER I samband med att Honeywell slår samman två etableringar i Stockholmsområdet väljer man att flytta in i Globen.
Publicerad den 30 Januari 2008

Honeywell är ett globalt företag inom teknologi och tillverkning av bland annat flygelektronik, styr- och regler för fastigheter.

Företaget finns i 100 länder, har en omsättning på 27,7 miljarder dollar och 120000 anställda.

Honeywells vd Ola Kårelid är mycket nöjd med förhyrningen.
- När vi nu slår samman två av våra etableringar i Stockholmsområdet så är Globen City ett mycket bra läge för både företaget och för personalen, säger Ola Kårelid.

Hyresgästen har företrätts av Jones Lang LaSalle.

- Vi är mycket nöjda med att ha stärkt Globen City som område med en hyresgäst av denna dignitet. Vi hoppas att de ska trivas och se möjligheterna med att potentiellt kunna växa i detta område, säger Anders Hörnqvist, Asset Manager på The Carlyle Group.

- Vi är glada för att få Honeywell som hyresgäst i Globen City. Att ett så framstående företag som Honeywell med höga krav väljer att etablera sig i Globen City visar på områdets attraktionskraft, säger Björn Lindeborg, vice vd på Newsec Asset Management som förvaltar fastigheten åt fastighetsägaren The Carlyle Group.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige