Image

HFAB:s vd sjukskriven – Dellhag tillförordnad

Bolag HFAB:s vd Sven Alexandersson är sjukskriven och HFAB:s styrelse har beslutat att utse Marie Thelander Dellhag till tillförordnad vd.
Publicerad den 24 November 2015

- Våra tankar är med Sven och vi vill att han skall kunna fokusera på att bli frisk. Bolaget behöver därför en tillförordnad vd och styrelsen och jag är överens om att Marie Thelander Dellhag är den bästa lösningen. Hon har arbetat på bolaget i snart fem år, känner väl till bolaget och sitter redan i ledningsgruppen, säger Henrik Andersson, styrelseordförande i HFAB.

- Vi räknar med att Sven kommer tillbaka, men det är i dagsläget svårt att säga när.
Marie Thelander Dellhag, 44 år, började på HFAB i april 2011och är sedan fyra år fastighetsutvecklingschef. Marie är civilingenjör från KTH och har tidigare arbetat inom entreprenad- och byggkonsultsidan. Hon rekryterades till HFAB från Ramböll där hon var kontorschef i Halmstad.

- Jag är glad och hedrad över att styrelsen utser mig. Tillsammans med mina kollegor på bolaget kommer vi att jobba vidare och göra det bästa av situationen, säger Marie Thelander Dellhag.

HFAB är Halmstad kommunala bostadsbolag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige