Image

Harrys tillbaka på hemmaplan

Bygg/Arkitektur Vid årsskiftet stängdes Harrys i Falkenberg, men lagom till sommaren öppnar krogen igen – i ny kostym, på ny plats och med mer självförtroende än någonsin. Det var här krogkedjan startade för 22 år sedan.
Publicerad den 4 Maj 2015
Harrys återuppstår i Falkenberg till sommaren - nu i Grand Hotells lokaler. Bild: Harrys
Harrys återuppstår i Falkenberg till sommaren - nu i Grand Hotells lokaler.

Det är med rötterna i den halländska myllan som Harrys bygger sin historia och sitt älskade koncept. Nu är man tillbaka på hemmaplan.

– Det har alltid varit självklart att vi ska finnas Falkenberg, det var vi tydliga med redan i januari. Vi har sonderat terräng för att hitta den bästa lokalen för att våra gäster ska få den ultimata upplevelsen. Och vad kan bli bättre än Grand Hotell, säger Niclas Möller, vd på Harrys.

Nu är det alltså klart. Nya Harrys flyttar in på Grand Hotell och byggnationen i den klassiska restauranglokalen påbörjas under juni månad. När dörrarna slår upp i mitten av sommaren kommer besökarna att erbjudas en genuin, svensk krogkedja med möjlighet att njuta av vällagad mat, underhållning och det som gör krogkedjan unik – det goda sällskapet.

Nyligen firade Harrys 20-årsjubileum och påbörjade ett utvecklingsarbete för att förnya så väl koncept som erbjudande. I dag bejakas det halländska ursprunget i såväl design och inredning som i menyerna. Och inspirationskällan Harry Nilsson, den klurige livsmedelshandlaren i Falkenberg som drev en folklig och personlig handelsbod, är fortfarande en stark förebild som syns tydligt för besökaren. I både det stora och det lilla.

– Vi är verkligt stolta att få komma hem igen och erbjuda Falkenberg det bästa Harrys vi någonsin skapat. Harrys och Falkenberg hör ihop och det historiska arvet genomsyrar allt vi gör. Hos oss är alla välkomna. Både för en middag med familjen, en helkväll med vännerna eller för en avslappnad stund på uteservering. Nu räknar vi ner till öppningsdagen, säger Niclas Möller.

Krogkedjan Harrys starka satsning på expansion tog i förra veckan ytterligare steg genom en stark nyetablering i Landskrona. Med en hundraprocentig västkusttäckning var Landskrona en strategisk stad för krogkedjan som beräknas fördubbla antalet restauranger på kort tid.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige