Image

Han blir Niams man i Danmark

Karriär I dag öppnar Niam sitt kontor i Köpenhamn. Kristian Krogh, 44, blir landsansvarig för Niam i Danmark.
Publicerad den 1 Februari 2011
Kristian Krogh, bild Niam. Bild: Niam
Kristian Krogh, bild Niam.

- Kristian Krogh har arbetat på den danska fastighetsmarknaden i många år, senast som ansvarig för Aberdeens investeringar i Danmark. Han har tidigare också varit på Skanska, säger Niams vd Johan Bergman.

- Niam ser goda möjligheter på den danska fastighetsmarknaden framöver, och genom att anställa Kristian som ansvarig för vår Danmarksverksamhet kommer vi att vara väl positionerade för att bli en ledande aktör även i Danmark, säger Johan Bergman.

Niam har sedan tidigare kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors, och har två aktiva fastighetsfonder, med fastigheter för cirka 28 miljarder kronor i sin ägo. Merparten av den befintliga portföljen är belägen i Sverige, Norge och Finland.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY