Image

Gadelius till Optimal

Karriär Patricia Gadelius har den senaste tiden jobbat med etablering på Bestseller, Espresso House, Doc Morris och i mässbranschen. Nu börjar hon på konsultbolaget Optimal.
Publicerad den 24 Januari 2012
Patricia Gadelius. Bild: Optimal. Bild: Optimal
Patricia Gadelius. Bild: Optimal.

Optimal växer och förstärker organisationen med Patricia Gadelius (före detta Wennmark). Patricia har en gedigen erfarenhet vad gäller uthyrning och etablering efter att ha arbetat såväl på Bestseller, Espresso House och Doc Morris. Efter en kortare utflykt till mässbranschen blev suget efter att få arbeta med kommersiella fastigheter för stort och hon kommer nu återigen att börja med uthyrning och etablering. Hon börjar på Optimal den 1 februari.
- Vi är väldigt glada över att kunnat rekrytera Patricia, hon utgör en välbehövlig förstärkning av vår arbetsgrupp, då vi haft mycket god orderingång de senaste månaderna. Dessutom hoppas vi att hon med sina gedigna erfarenheter från arbetet med etableringar över hela Sverige ytterligare kommer att bredda vår kunskapsbas, säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY