Image
Tina Lindh – affärsutvecklare på Kungsleden och influencer talar på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 20 oktober på Malmö Live.
Tina Lindh – affärsutvecklare på Kungsleden och influencer talar på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 20 oktober på Malmö Live. Bild: Privat

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Post corona – den fysiska platsen som konkurrensmedel

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 20 oktober arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Det är här du uppdaterar dig om de senaste trenderna på marknadens olika segment, samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Ett av temana under dagen handlar om arbetslivet efter corona och den fysiska platsen som konkurrensmedel. Talare är Tina Lindh, affärsutvecklare på Kungsleden samt framgångsrik influencer.
Publicerad den 14 September 2021

I punkten "Post corona: Den fysiska platsen som konkurrensmedel" pratar Tina Lindh, affärsutvecklare på Kungsleden och framgångsrik influencer inom skönhet och mode, om hur man skapar kontor och andra mötesplatser som är så attraktiva att medarbetarna väljer att komma dit.

Det är på Fastighetsmarknadsdagen Skåne du skaffar dig försprång in i fastighetseran post corona.
Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå tre och betala för endast för två, ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Fastighetsmarknadsdagen Skåne arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News. Partnerföretag är Advokatfirman Delphi.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2021

Var: Malmö Live

När: 20 oktober 09.00–16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Partners:


 

Se filmen från tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY